dimecres, 18 de maig del 2016

Sant Jordi 2016

P3: N'Ana va anar amb en Philip per fer el punt, esteia molt contenta quan li van dir el seu nom. N'Ana va fer el punt de llibre amb plastidecor, li agraderia que li regalesin un conte.

P4: En Maties va anar per fer el taller amb na Puri, quan li van dir el seu nom va sentir molta alegría, en Maties per fer el punt de llibre va emprar plastidecor, li agraderia que li regalesin un cotxe de jugueta.

P5:Na Mar ho va fer amb n'Antonia, quan li van dir al seu nom  va estar molt emocionada, na Mar per fer el punt de llibre o va fer amb aquarel·las, retoladors i pintures, li agradaria que li regalesin un conte.

2n A: N'Elena  per fer el punt de llibre amb a Puri, quant li van dir al seu nom va sentir molta alegría, ho va fer  amb paper i plastidecor, li agradaria que li regalesin un conte.

2n B:Na Hannah per fer el punt de llibre ho va fer amb en Philip i n'Amaia  amb na Puri,na Hannah esteia molt emosionada i n'Amaia no s'ho esperava, na Hannah per fer el punt de llibre va dibuixar, i n'Amaia amb retoladors, na Hannah li agradaria que li regalesin un conte i n'Amaia li agradaria que li regalesin un llapis.



3r: Na Claudia va fer el punt de llibre amb na Puri, quant li van dir el seu nom va estar molt contenta, ho va fer amb telas i retoladors, li agradaria que li regalesin una rosa.


4t: En Manuel per fer el punt de llibre ho va fer amb na Puri, quant li van dir el seu nom va sentir molta alegría, per fer el punt de llibre ho va fer amb retoladors i llapis, li agradaria que li regalesin una play 4.


5èX: Na Noa per fer el punt de llibre ho va fer amb en Philip, no s'ho esperava,li
va agradar molt,per fer el punt de llibre ho va fer amb plastidecor, el diploma li va agradar, però  un llibre li agués agradat.

6èA: Na Laura per fer el punt de llibre ho va fer amb na Puri, quant li van dir el seu nom no so esperava, na Laura per fer el punt de llibre ho va fer dibuixant, amb cintes adesives de colors, li agradaria que li regalesin un estoig nou.

6èB: Na Nerea per fer el punt de llibre ho va fer amb na Laura, va tenir nirvis, na Nerea per fer el punt de llibre ho va fer  amb tela i pintures, li agraderia que li regalesin un llibre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada